Δημοσκοπικό σφυροκόπημα για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό – Κίνδυνος να μείνει εκτός 2ου γύρου

Έντονος προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στο γραφείο του νυν δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της politic, πρόσφατη δημοσκόπηση, που περιήλθε στα χέρια του κ. Μανδαλιανού, αναστατώνει τα πλάνα της προεκλογικής του εκστατείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Μανούκα είναι το πρόσωπο που ηγείται της αυτοδιοικητικής κούρσας και βγαίνει μπροστά αφήνοντας μάλιστα πίσω της -κατά πολύ – τον συνυποψήφιο και νυν δήμαρχο, κ. Μανδαλιανό.
Ωστόσο, το μείζον διακύβευμα εδώ για τον κ. Μανδαλιανό είναι το γεγονός πως «φλερτάρει» επικίνδυνα με την… τρίτη θέση. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πιθανότητες ο τωρινός δήμαρχος να μην καταφέρει καν να περάσει στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών με τον φόβο να «αποκλειστεί» ήδη από τον πρώτο γύρο.

propoli

Εξ ου και η αναστάτωση στο επιτελείο του κ. Μανδαλιανού, καθώς μέχρι πρότινος πίστευαν μετά βεβαιότητος πως ο δήμαρχος θα βρίσκεται – με ασφάλεια – στις πρώτες δύο θέσεις.

Ωστόσο, παρά τις προσθήκες που έσπευσε να κάνει στο ψηφοδέλτιό του ο κ. Μανδαλιανός, οι δημότες του Κορδελιού – Ευόσμου φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία. Ο κ. Μανδαλιανός όφειλε να αδράξει την τιμή που του έκαναν οι συμπολίτες του το 2019 και να τους δικαιώσει… πράγμα που όπως διαφαίνεται πλέον και στα νούμερα δε συνέβη. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να νιώθουν δικαιωμένοι οι πολίτες αφού 4 χρόνια τώρα, ο δήμος παραμένει στάσιμος (στην καλύτερη των περιπτώσεων).

Τέλος, άξιο σχολιασμού είναι το θετικό κλίμα που επικρατεί στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα, η οποία κατάφερε να αποκτήσει μια ισχυρή αναγνώριση και να κατακτήσει -σε σημαντικό βαθμό- την εμπιστοσύνη των συνδημοτών της μέσω των συνεχών διεκδικήσεων αλλά και της αδιάσπαστης επικοινωνίας που διατηρεί μαζί τους.

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Εικόνες εγκατάλειψης σε δημόσιους χώρους – Κίνδυνος πυρκαγιάς από τα αγριόχορτα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading