Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Νερού της Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Δέλτα

Ο Δήμος Δέλτα, που υποστηρίζει τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ), σάς προσκαλεί στη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νερού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2024 στις 11:00 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Σίνδου, για να γιορτάσει πανηγυρικά τον εορτασμό του Μήνα του Νερού και της Παγκόσμιας Ημέρας του Νερού.

propoli

Στεκόμαστε αρωγοί στη ΔΕΥΑΔΔ με κύριο σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες σχετικά με την κρίσιμη σημασία του νερού, την ανάγκη για τη βιώσιμη και την ψηφιακή διαχείρισή του, καθώς και την ανακοίνωση του μεγάλου έργου που πραγματοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Δέλτα που αφορά την υδροδότηση της περιοχής του Αξιού με καθαρό, πόσιμο νερό.

Μέσα στον τρέχοντα μήνα πραγματοποιήθηκαν δράσεις και ενημερωτικές εκστρατείες, με διαγωνισμό να τρέχει, στα Λύκεια του Δήμου για την επιλογή του επίσημου σλόγκαν του Φεστιβάλ.Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ενημερωτικά περίπτερα και διαγωνισμούς, βραβεύσεις για τα σχολεία του δήμου μέχρι και  διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες.

Το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία που ενισχύει την κοινοτική ενημέρωση και συμμετοχή.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και θα την καλύψει μουσικά ο Zoo Radio 90,8.

Είμαστε δίπλα στη  ΔΕΥΑΔΔ και μαζί της προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Δέλτα και της ευρύτερης περιοχής να λάβουν μέρος στις δράσεις του Φεστιβάλ Νερού, για να συμβάλουν στην προαγωγή ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους.

Δράττουμε όλοι την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία να μάθουμε και να εμπνευστούμε από τον φυσικό μας πόρο, τον πολυτιμότερό μας , το νερό!

Δείτε επίσης: Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

Loading