Φώτιος Δήμζας: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

«Ονομάζομαι Φώτιος Δήμζας και γεννήθηκα πριν 46 χρόνια. Μεγάλωσα και ζω στον Εύοσμο. Με την εκπλήρωση των μαθητικών μου υποχρεώσεων το 1995 στο 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, πέρασα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησα το 2001.

propoli

Έπειτα ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Τεχνικού
Σώματος. Αμέσως μετά, άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα του Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Παράλληλα, ξεκίνησα την παρακολούθηση ενός μεταπτυχιακού προγράμματος και απέκτησα MSc στην Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας. Από το 2010 εργάζομαι στον Εθνικό Φορέα Πιστοποιήσεων (ΕΒΕΤΑΜ), στον Τομέα των βιομηχανικών ελέγχων και εξιδεικευμένων πιστοποιήσεων.

Ο Δήμος μας συνεχώς μεγαλώνει και για την ανάπτυξή του πρέπει να υπάρχει συνεργασία, για σωστή ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αυτή η συνεργασία, δεν πρέπει να έχει πελατοκεντρικό χαρακτήρα συμφερόντων της Διοίκησης του Δήμου με “μερικούς”, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ με ΟΛΟΥΣ, με όλους τους Δημότες και όλους όσους μένουν και εργάζονται στον Δήμο μας.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που με οδήγησε να συστρατευτώ στην παράταξη «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ» με εγγυήτρια της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ την Επικεφαλής κα Μαρία Μανούκα».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αυγερινή Γιάννη: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading