Γεωργιάννα Άσμαν: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Δεσμεύομαι να εργαστώ με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της η κυρία Άσμαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

propoli

«Ονομάζομαι Γεωργιάννα Άσμαν, γεννήθηκα το 1994 και κατοικώ μόνιμα στον Εύοσμο από το 2009. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο υπέροχα κορίτσια. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στον τομέα της νοσηλευτικής στο ΤΕΙ της Λαμίας αποκτώντας σημαντικές γνώσεις αλλά και κατανοώντας σε βάθος την ανθρώπινη φύση σε σχέση με την νοσηλευτική φροντίδα και την προσφορά.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί μία έμπρακτη προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός ανεπτυγμένου και προοδευτικού δήμου. Ως μητέρα, δίνω ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα παιδείας και σχολικής υποδομής. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας χρειάζονται το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Ακόμη, δε γίνεται να μιλάμε για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών χωρίς να συνυπολογίσουμε την ανάγκη για αύξηση του αισθήματος ασφαλείας για τους δημότες. Η παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» έχει εγκύψει ουσιαστικά πάνω από το ζήτημα αναδεικνύοντάς το αλλά και διεκδικώντας καλύτερη αστυνόμευση.

Συντάσσομαι μαζί με την Μαρία Μανούκα ζητώντας με επιχειρήματα, θέληση και πυγμή την αλλαγή για τον τόπο μας. Δεσμεύομαι να εργαστώ με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για την περιοχή μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Μιχαήλ Μάρκου: Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Ευόσμου με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading