Γιάννης Συμεωνίδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με την Μαρία Μανούκα

Ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Γεννημένος στην Δράμα, τα πρώτα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας τα πέρασα στους Αμπελόκηπους όπου στην ηλικία των οκτώ ετών ο πατέρας μου αποσπάστηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ολοκλήρωσα το λύκειο στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις σπουδές μου αποκτώντας πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Cardiff Business School της Αγγλίας με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική. Οι γλώσσες που ομιλώ είναι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

propoli


Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 2003 στην Θεσσαλονίκη ως Βοηθός Λογιστή προτού εργαστώ στην Αθήνα ως Ασκούμενος Ορκωτός Λογιστής και Υπεύθυνος Πιστωτικού Ελέγχου από όπου επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2007. Από τότε δραστηριοποιούμαι ως Ελ. Επαγγελματίας παρέχοντας Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε επιχείρηση (λογιστικά, φορολογικά, ασφαλιστικά, επενδυτικά κ.α. θέματα).


Το 2011 εγκαταστάθηκα στον Εύοσμο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά όπου δημιούργησα την οικογένειά μου με την σύζυγό μου Δήμητρα και τα δύο μας υπέροχα κορίτσια Φαίη και Κωνσταντίνα 10 ετών τα οποία φοιτούν σε Δημοτικό Σχολείο του Εύοσμου.


Πλέον αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα, να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για το κοινό καλό του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Επιθυμώ να συνεργαστώ εντατικά με άλλους ενεργούς δημότες για την προαγωγή της πολιτιστικής και οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής μας, τη διασφάλιση της καθαριότητας και τη θωράκιση του αισθήματος ασφαλείας τόσο για εμάς όσο και τα παιδιά μας.

Είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που να ηγούνται στα κοινά με επαγγελματική αξιοπιστία και κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική ζωή, και η Μαρία Μανούκα διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί της.

Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Γεώργιος Μπαλλάς: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με την Μαρία Μανούκα

Loading