Γιώργος Αγγελίτσης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κύριος Γιώργος Αγγελίτσης αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Γιώργος Αγγελίτσης και κατοικώ στον Εύοσμο από το 1996. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Χατζηιωαννίδου που εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

propoli

Δουλεύω σε εταιρεία εμπορείας επαγγελματικού φωτισμού και αναλαμβάνω τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω της εργασίας μου, συνεισφέρω στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παρέχοντας βιώσιμες λύσεις για την τοπική κοινότητα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συμμετοχής στην κοινότητά μας, συμμετέχω ενεργά σε τοπικά προγράμματα βελτίωσης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω την προσφορά μου στον τοπικό δήμο γι’αυτό και αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα.

Θα προσφέρω με την εμπειρία μου και τις δεξιότητές μου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη της κοινότητάς μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Γεωργιάννα Άσμαν: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading