Γιώργος Κουζουκάκης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Ένα από τα κύρια θέματα που θέλω να ασχοληθώ είναι η βελτίωση του φωτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και στις πλατείες του δήμου μας» αναφέρει ο κ. Γιώργος Κουζουκάκης.

«Ονομάζομαι Γιώργος Κουλουκάκης και γεννήθηκα το 1967 στο Κιλκίς. Διατηρώ έναν ευτυχισμένο γάμο και κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμο. Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ). Σήμερα απασχολούμαι επαγγελματικά ως βοηθός ηλεκτρολόγου σε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Η/Υ.

propoli

Με πείρα στον τομέα της ηλεκτρολογίας και της φυσικής αγωγής, έχω στόχο να συμβάλλω στην ανάπτυξη του δήμου μας με μια προοδευτική και βιώσιμη προσέγγιση.

Ένα από τα κύρια θέματα που θέλω να ασχοληθώ είναι η βελτίωση του φωτισμού και της ασφάλειας στους δρόμους και τις πλατείες του δήμου μας. Επίσης, προτίθεμαι να συμβάλλω στην ανάπτυξη και βελτίωση των πεζοδρομίων μας, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους πεζούς. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε έναν δήμο προσβάσιμο για όλους!

Η επιλογή μου να συνεργαστώ με τη Μαρία Μανούκα ως επικεφαλής της παράταξης οφείλεται στο γεγονός ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδέες για την ανάπτυξη του δήμου μας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Δουλεύουμε εντατικά από την πρώτη μέρα – Δεσμεύομαι να είμαι μία διεκδικητική δήμαρχος για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading