Γρηγόρης Φωτιάδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού»

Ο κ. Φωτιάδης, με γνώμονα το καλό των νέων ανθρώπων του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αλλά και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος, στέκεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Ονομάζομαι Γρηγόρης Φωτιάδης και κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από το 2001. Εργάζομαι ως κουρέας και έχω δικό μου κουρείο στον Εύοσμο από το 2007. Είμαι παντρεμένος και περήφανος πατέρας 4 παιδιών. Η σύζυγός μου εργάζεται ως μαθηματικός σε Λύκειο.

propoli

Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό και μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια διατελώ έφορος στην αθλητική ομάδα «Όλυμπος Κορδελιού». Αυτή η θέση μου επιτρέπει να ασχολούμαι ενεργά με τον τοπικό αθλητισμό. Βασικός σκοπός μου μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας και η διαμόρφωση κατάλληλων χώρων εκγύμνασης για τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας.

Ακόμη, η καθημερινή μου τριβή με νέους ανθρώπους μου δίνει μία συνολική εικόνα για τις ανησυχίες και τις ανάγκες της νεολαίας του δήμου μας και εμείς οφείλουμε να τις επιλύσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα. Με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα συντασσόμαι σε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μεταμορφώσουμε τον δήμο μας σε έναν σύγχρονο τόπο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον δημότη.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Φώτιος Δήμζας: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading