Η πόρτα της Politic είναι ανοιχτή για όλους τους αιρετούς…

Η politic είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία έχει κρατήσει ανοιχτή την πόρτα της σε όποιον αιρετό θέλει να επισκεφθεί τα γραφεία της.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όλα τα χρόνια λειτουργίας της την έχουν επισκεφθεί υποψήφιοι αλλά και εκλεγμένοι βουλευτές από διαφορετικά κόμματα, και άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

propoli

Πριν από λίγες ημέρες, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» με επικεφαλής τον Αναστάσιο Πολυχρονίδη στον δήμο Ωραιοκάστρου, διερωτήθηκε «τι δουλειά είχε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου να επισκεφθεί τα γραφεία της politic ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο» χαρακτηρίζοντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ως «αδιάψευστο μάρτυρα».

Υπενθυμίζουμε ότι περίπου έναν χρόνο πριν την επίσκεψη του δημάρχου Ωραιοκάστρου, στα γραφεία της politic βρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» Αναστάσιος Πολυχρονίδης. Σε αντίθεση μάλιστα με τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ο οποίος είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία για τα θέματα του Ωραιοκάστρου με τους δημοσιογράφους στα γραφεία της politic, ο κ. Πολυχρονίδης παραχώρησε συνέντευξη με βίντεο διάρκειας 15 λεπτών.

Εκτός από τις φωτογραφίες, αδιάψευστος μάρτυρας είναι και τα βίντεο…

Loading