Ιφιγένεια Γεωργιάδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Ιφιγένεια Γεωργιάδου είναι το νέο πρόσωπο που θα στελεχώσει την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

propoli

«Ονομάζομαι Ιφιγένεια Γεωργιάδου και γεννήθηκα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, το 1996. Η μόνιμη κατοικία μου εδώ και χρόνια είναι στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της ταυτότητάς μου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, από το 2021, ασκώ ελεύθερο επάγγελμα, γεγονός που πρακτικά σημαίνει την πλήρη εξοικείωσή μου με τον προγραμματισμό και την οργάνωση όπως επίσης και με τους κανόνες της αγοράς. Παράλληλα, βρίσκομαι στο τέλος των σπουδών μου οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την Γλώσσα Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Διαθέτω ικανοποιητική γνώση στον τομέα των υπολογιστών, και είμαι εξοικειωμένη με την επίλυση προβλημάτων σε αυτόν τον τομέα. Η γλωσσική μου ευελιξία μου, στα αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά, μου επιτρέπει να επικοινωνώ απρόσκοπτα και να εκφράζομαι με σαφήνεια και ακρίβεια σε αυτές τις γλώσσες κατανοώντας και σεβόμενη παράλληλα τις διαφορετικές κουλτούρες του κάθε λαού.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο πολιτισμός αποτελεί τον πυρήνα μιας κοινωνίας και τη βάση για την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών. Το ομαδικό πνεύμα που με διακατέχει αλλά κυρίως η αγάπη μου για την περιοχή μου με οδήγησαν στην απόφαση να ενταχθώ ως υποψήφια στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Μέσω της υποψηφιότητάς μου, επιδιώκω να συμβάλλω στην προώθηση και προστασία του πολιτισμού στην τοπική μας κοινότητα, να προωθήσω πολιτιστικές εκδηλώσεις, να υποστηρίξω τους πολιτιστικούς φορείς και να ενθαρρύνω τη συμμετοχή των πολιτών σε πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και να είμαι δίπλα τους ως ακροάτρια στα ζητήματά τους και να μπορέσω με τη σειρά μου να γίνω η «φωνή» των προβλημάτων τους.

Μόνο μέσω της ομαδικής εργασίας θα προαχθεί το κοινό καλό του δήμου και γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξετε εμένα καθώς και την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα.

Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!

    Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Θέλουμε τα παιδιά μας να αθλούνται σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις

    Loading