Λάμψη ξανά στο γήπεδο του Δήμου Καλλιθέας με νέο χλοοτάπητα στο Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής

Λάμψη ξανά στο γήπεδο του Δήμου Καλλιθέας με νέο χλοοτάπητα στο Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής

Με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, έγιναν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του ανανεωμένου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής του Δήμου Καλλιθέας, μετά την πλήρη αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλλιθέας, την πρώτη σέντρα στη γιορτή του νέου αγωνιστικού χώρου έκαναν μικροί αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών Κ12 και Κ13 από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Καλλιθέα, του Α.Ο.Κ. Φαλήρου, του Παντζιτζιφιακού Α.Ο.Κ. και του Α.Ο. Φοίνιξ, οι οποίοι συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης.

Στην αθλητική γιορτή έδωσε το «παρών» και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παντζιτζιφιακού, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους.

Loading

Play