Λέσβος: Χτύπησαν αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε νυχτερινό μαγαζί

Οι τέσσερις Έλληνες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους

Η εμφάνιση αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα μπαρ στην περιοχή του Πολυχνίτου στη Λέσβο, στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας καταγγελίας για διατάραξη κοινής ησυχίας, έκανε τέσσερις Έλληνες που βρίσκονταν στο χώρο να αντιδράσουν με αδικαιολόγητη βία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

propoli

Αντί να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, οι δράστες τους εξύβρισαν και τους απείλησαν και μάλιστα ένας από αυτούς κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος ενός αστυνομικού κραδαίνοντας ένα μεταλλικό αντικείμενο. Και ενώ δύο άλλοι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος αντιστάθηκε και τους χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο.

Τελικά, οι τέσσερις άνδρες, που δεν διευκρινίστηκε αν ήταν θαμώνες του καταστήματος ή εργάζονταν σε αυτό, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εξύβριση, απειλή, δυσφήμηση, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, κατά περίπτωση.

Δείτε επίσης: Λέσβος: Σάτιρα και τραγούδι στο καρναβάλι της Αγιάσου

Loading