Μαρία Κυριακίδου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η κυρία Μαρία Κυριακίδου αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Μαρία Κυριακίδου, εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος και κατοικώ μόνιμα στο Κορδελιό. Είμαι κόρη του Γεώργιου Κυριακίδη (Αμερικάνος) και έχω δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με έξι θαυμάσια παιδιά που καθημερινά με εμπνέουν με τις προσωπικότητές τους να αγωνίζομαι και να εξελίσσομαι.

propoli

Σπούδασα βοηθός μικροβιολόγου και επιθυμώ να εφαρμόσω τις γνώσεις μου για μια θετική αλλαγή στον τομέα της υγείας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Επί δεκαετίες, εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, αγκαλιάζοντας τις αξίες της συνέπειας, της ανάληψης ευθυνών και της εργατικότητας. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου τόσο από τις σπουδές μου όσο και από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Με την υποψηφιότητά μου ως κοινοτική σύμβουλος Κορδελιού, δεσμεύομαι να εργαστώ ακατάπαυστα για να ενισχύσω τον τόπο μας και να προάγω μια κοινότητα πλούσια σε ευκαιρίες, συνεργασία και κοινωνική αλληλεγγύη.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

mazistinanaptixi #mariamanouka #metinmaria

Δείτε επίσης: Γεωργιάννα Άσμαν: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading