Μαρία Τσαλδάρη: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Eπιθυμώ μία δημοτική αρχή που θα επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας που κλονίστηκε σοβαρά τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων η κα. Τσαλδάρη στην ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς της με τον δημοτικό συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυρίας Τσαλδάρη:

propoli

«Ονομάζομαι Μαρία Τσαλδάρη, είμαι 48 ετών και μητέρα 2 υπέροχων ενήλικων αγοριών. Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Καλαμάτα και τα τελευταία 30 χρόνια ζω στη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων τα 24 χρόνια είμαι κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.


Ως απόφοιτη του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εργάστηκα για πάνω από 15 χρόνια σε μεγάλες επιχειρήσεις στο τμήμα Marketing. Ακόμη τα τελευταία 10 χρόνια διατηρούσα κατάστημα γυναικείων ειδών στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ από τις αρχές του 2023 η επιχείρηση δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος είμαι αποφασισμένη να στηρίξω έμπρακτα το έργο της Μαρία Μανούκα και να εργαστώ με ακεραιότητα για το κοινό καλό όλων. Ούσα υπεύθυνη πολίτης του Δήμου μας επιθυμώ έναν δήμο καθαρότερο, έναν δήμο ασφαλέστερο, έναν δήμο με περισσότερες αθηλτικές εγκατάστασεις, έναν δήμο με καλύτερη συγκοινωνία, έναν Δήμο – πρότυπο που θα καταφέρει να σκύψει με ευαισθησία πάνω προβλήματα των κατοίκων του και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.


Πάνω απ’ όλα, επιθυμώ μία δημοτική αρχή που θα επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας που κλονίστηκε σοβαρά τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας. Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίζω να αγωνιστώ και εγώ δίπλα στην Μαρία Μανούκα για να διορθωθούν όλα τα μελανά σημεία του τόπου μας και να μπορέσουμε να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης.

Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε!»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading