Με επιτυχία το 10ο Armonia Cup στο ΔΑΚ ΣΙΝΔΟΥ

Ακόμη ένα Armonia Cup υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα το 10ο κατά σειρά, έλαβε χώρα το τετραήμερο 28-31 Μαρτίου, στο ΔΑΚ ΣΙΝΔΟΥ!

700 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και 7 χώρες του εξωτερικού έδωσαν ηχηρό παρόν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στον φυσικό τους χώρο, που τόσο αγαπάνε.

propoli

Εικόνες «μαγικές», με λάμψη και χρώμα, που αντανακλούν οι αστραφτερές αγωνιστικές στολές, τα στεφάνια ,οι μπάλες, οι κορδέλες, οι κορίνες και τα σχοινάκια που αιωρούνται, αθλήτριες να προετοιμάζονται, προπονήτριες και συναθλήτριες, γονείς, κριτές, όλοι μαζί συμπλήρωσαν το παζλ ενός άρτιου σκηνικού που καθήλωσε μεγάλους και μικρούς όλο το τριήμερο! «Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις και στις ελπίδες» είπε δυνατά το 10ο Επετειακό Αρμονία Cup και εκτός από διακρίσεις, μετάλλια και έπαθλα αποτέλεσε ακόμη μία εμπειρία στο βάθρο της αγωνιστικής ζωής των αθλητριών και χάρισε τις καλύτερες αναμνήσεις στους συμμετέχοντες, αλλά και ελπίδα-έναυσμα για περαιτέρω προσπάθεια για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας η συγκεκριμένη διοργάνωση! Είναι μεγάλη τιμή για το δήμο μας το γεγονός πως νεαρές αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν τις τελευταίες μέρες ένα ηχηρό παρόν εδώ στη Σίνδο, στην έδρα του Δήμου Δέλτα, κλέβοντας τις εντυπώσεις […]Ευχόμαστε όλες αυτές οι εικόνες της ανυπέρβλητης ομορφιάς, της προσπάθειας, της αγωνιστικής θέλησης, αλλά και της χάρης του αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής να γέμισαν την ψυχή των αθλητριών και όλου του κοινού θέτοντας πλέον πλώρη για το 11ο Armonia cup το οποίο θα έχουμε την χαρά να φιλοξενηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΙΠΑΕ που εντός του 2024 θα επαναλειτουργήσει και για τους δημότες και τα σωματεία του Δήμου Δέλτα!».

Δείτε επίσης: ΟΑΣΘ: Το πρώτο από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία έφτασε στο αμαξοστάσιο

Loading