(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Αγγελούδης ζητάει από την κυβέρνηση δημιουργία 2.500 θέσεων στάθμευσης

Σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον δήμο Θεσσαλονίκης τέθηκαν προς συζήτηση στις συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης με υπουργούς της κυβέρνησης, με αφορμή τη διήμερη παρουσία του στην Αθήνα.

Ο κ. Αγγελούδης, αφού έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο.

propoli

Στις επαφές που είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τα κυβερνητικά στελέχη τούς μετέφερε τα αυξημένα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω του Flyover, ενώ κατέθεσε την πρόταση για δημιουργία 2.500 θέσεων στάθμευσης περιμετρικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φέρεται να ενημέρωσε τους υπουργούς πως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2024 θα συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου θα συζητηθεί το έργο του Flyover.

Επίσης, ο κ. Αγγελούδης ζήτησε από τον κ. Λιβάνιο την υποστήριξή του για την ενίσχυση του στόλου της καθαριότητας, ενώ με την κ. Μενδώνη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη στις 3 Φεβρουαρίου, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι πολιτιστικές υποδομές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση – συζήτηση ενάντια στη συγχώνευση των προγραμμάτων απεξάρτησης

Loading