Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ψηφίζει Μαρία Μανούκα!

Δήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», Μαρίας Μανούκα.

«Τρεις ημέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για το μέλλον του τόπου μας, ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός καπηλεύεται σε προεκλογικό του φυλλάδιο το σύνθημα “κανένας δημότης μόνος του”, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και έναν χρόνο σε όλες τις συγκεντρώσεις μου.

propoli

Δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς είναι ο δήμαρχος του copy paste. Καπηλεύεται την πατρότητα έργων προηγούμενων διοικήσεων, τώρα αντιγράφει συνθήματα, αλλά και σχεδόν το σύνολο του προγραμματικού λόγου του δικού μου συνδυασμού, ο οποίος αναπτύσσεται εδώ και έναν χρόνο. Μια γρήγορη ματιά στο τελευταίο έντυπο που κυκλοφόρησε, μόλις σήμερα, και με την προεκλογική περίοδο να ολοκληρώνεται σε 36 ώρες, είναι αρκετή. Τώρα κατάλαβε, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, ότι εκτός από τις σεξιστικές και μισογύνικες αναφορές στις οποίες αναλώθηκε καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, πως θα πρέπει να απευθυνθεί στους δημότες με πρόγραμμα και σχέδιο, έστω και από αντιγραφή;

Στην αντιγραφή τα πάει καλά. Μακάρι να μπορούσε να διοικήσει το ίδιο καλά.

Αφού, λοιπόν, ενστερνίζεται τα συνθήματα και το πρόγραμμά μας, το μόνο που απομένει είναι να μας ψηφίσει κιόλας!

Στις 8 Οκτωβρίου ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου θα έχει την δήμαρχο που του αξίζει και μπορεί να προσφέρει λύσεις!».

Δείτε επίσης: Ημαθία: Προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ και άρπαξε από 86χρονη 10.250 ευρώ

Loading