Όλγα Καλτσά (Νάκο): Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Όλγα Καλτσά (Νάκο) αποτελεί το νέο πρόσωπο που στελεχώνει την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

«Ονομάζομαι Όλγα Καλτσά (Νάκο), είμαι παντρεμένη και έχω μια υπέροχη κόρη.

propoli

Η ζωή μου είναι στενά συνδεδεμένη με τον Δήμο μας, καθώς διαμένω στον Εύοσμο όπου διατηρούμε οικογενειακή επειχείρηση, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους δημότες και επιδιώκοντας τη βελτίωση της περιοχής μας.

Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι ο χορός, και ασχολούμαι ενεργά με τη χορευτική ομάδα Ευόσμου – Κορδελιού. Μέσα από τον χορό, εκφράζω το πάθος μου για την τέχνη, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πολιτιστική μας ταυτότητα και δείχνει το επίπεδο της πολιτισμένης κοινωνίας μας.

Η μουσική επίσης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, και συχνά ταξιδεύω για να γνωρίζω νέους πολιτισμούς και κουλτούρες. Μέσα από τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες, διευρύνω τους ορίζοντές μου και αποκτώ νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Μία ακόμα αδυναμία μου είναι τα ζώα, και πάντα προσπαθώ να τα προστατεύω και να συνεισφέρω στην ευημερία τους. Σεβόμενη το περιβάλλον, προσπαθώ να συμβάλλω σε πρακτικές που προάγουν την αειφορία και την περιβαλλοντική διαχείριση. Γι’αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ με την Μαρία Μανούκα και την παράταξή της Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου πιστεύοντας πως μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Δεσμεύομαι να προσφέρω με αφοσίωση, την ενέργεια μου και την εμπειρία μου για να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα ευημερεί και θα αναπτύσσεται, με έντονο το αίσθημα της ενότητας.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Επιβεβλημένη ανάγκη να έχουμε ασφαλή γήπεδα για τα παιδιά μας»

Loading