Περικλής Παπαδόπουλος: Υποψήφιος στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με την Μαρία Μανούκα

«Είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ανησυχίες μας, για να φέρουμε αλλαγή στον Δήμο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο κ. Περικλής Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

propoli

«Είμαι ο Περικλής Παπαδόπουλος, γεννημένος το 1975, και μεγαλωμένος στη 5η συνοικία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Διατηρώ μία ευτυχισμένη οικογένεια με την Αθανασία Παπαδοπούλου και τα δυο μας παιδιά.

Από το 1996, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των κατασκευών, με ειδίκευση στα χωματουργικά και τα τεχνικά έργα. Μάλιστα, από το 2011, συμμετέχω ως ιδιοκτήτης σε μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες της δυτικής Θεσσαλονίκης στον τομέα των χωματουργικών και της διαχείρισης οικοδομικών αποβλήτων. Έχω συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στις κατασκευές, εντός και εκτός συνόρων, συμβάλλοντας στην υλοποίηση σημαντικών έργων.

Κατέχω πτυχίο τεχνικού ασφαλείας και στο παρελθόν υπηρέτησα ως έφεδρος υπαξιωματικός των καταδρομών. Είμαι επίσης ταμίας στο σωματείο ιδιοκτητών μηχανημάτων έργων Μακεδονίας – Θράκης «Θεσσαλονίκη».

Αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητά μου σε αυτές τις εκλογές, διότι πιστεύω στην αξία της συμμετοχής όλων μας στη δημόσια ζωή. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ανησυχίες μας, για να φέρουμε αλλαγή στον Δήμο μας, να τον απελευθερώσουμε από την απραξία που τον σκέπαζε τα τελευταία χρόνια και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Βασίλειος Σκορδάς: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading