(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Πτολεμαΐδα: «Επί ποδός» τα τρακτέρ στο Μαυροδένδρι

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Αγώνα εντατικοποίησαν τις κινήσεις ενημέρωσης των Αγροτών με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους.

«Επί ποδός» είναι ο Αγροτικός Σύλλογος Εορδαίας ώστε να συντονίσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τη σημερινή συγκέντρωση τρακτέρ, μπροστά από τις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, και στη συνέχεια, τη μετάβαση τους στο γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Μαυροδένδρι.

propoli

Από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, οπότε και έγινε νέα σύσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Αγώνα εντατικοποίησαν τις κινήσεις ενημέρωσης των Αγροτών με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους.

Σήμερα, μετά τις 2 το μεσημέρι, οπότε και θα έχουν προσέλθει οι Αγρότες με τα τρακτέρ τους, θα ξεκινήσει το κομβόι, και μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού, αυτό, θα κατευθυνθεί προς τα γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου και θα σταθμεύσει έως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο ίδιο σημείο θα φθάσουν αγρότες και τρακτέρ και από άλλες περιοχές, ώστε, συντονισμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, 26-1-2024, η μηχανοκίνητη πορεία να κατευθυνθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον πρωτογενή τομέα διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων τους.

πηγή: ερτ

Δείτε επίσης: Μπαράζ φοροδιαφυγής σε… γάμο

Loading