Στον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα προσχωρούν οκτώ στελέχη της παράταξης «Θεμέλιο στο Μέλλον»

Στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου, Μαρίας Μανούκα, συντάσσονται οκτώ στελέχη που μέχρι πρότινος ήταν μέλη της παράταξης «Θεμέλιο στο Μέλλον».

Η απόφασή τους να προσχωρήσουν στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» υπαγορεύτηκε από την έντονη διαφωνία που εξέφρασαν στην επιλογή του μέχρι πρότινος επικεφαλής τους να συμπορευθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τη σημερινή δημοτική αρχή.

propoli

Καλωσορίζοντας τους στη μεγάλη οικογένεια του συνδυασμού της, η κυρία Μανούκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως η αυτοδιοικητική μας πρόταση φέρνει κοντά ενεργούς, υπεύθυνους και δημιουργικούς συμπολίτες μας που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Μια πρόταση που ενώνει, που βάζει πραγματικά… θεμέλιο στο μέλλον, που τολμά τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ευημερία του τόπου μας.

Τους καλωσορίζω στην ομάδα μας και τους συγχαίρω που έχουν το θάρρος της γνώμης τους, που ακούν τη φωνή της λογικής και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας.

Η επιλογή τους αποδεικνύει ότι ο λόγος μας, οι θέσεις μας, το πρόγραμμα μας, βρίσκουν ανταπόκριση και πως όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Η συνέπεια είναι η απάντηση στον καιροσκοπισμό. Ό,τι λέμε, το εννοούμε και το πιστεύουμε. Όπως είμαι full time υποψήφια Δήμαρχος, έτσι και μετά τις εκλογές θα είμαι full time Δήμαρχος».

Τα οκτώ νέα στελέχη που προσχωρούν στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» είναι τα εξής: Μαρούδας Αντώνης, Ελευθεριάδης Θεόφιλος, Ηλιόπουλος Ακύλας, Νικολαΐδης Βλάσιος, Παπαβραμίδου Μαρία, Γρόντα Θεανώ, Παπαδόπουλος Παντελής, Μαυρομμάτη Άρτεμις.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading