Θεανώ Γρόντα: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η Θεανώ Γρόντα ενδυναμώνει περαιτέρω το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Θεανώ Γρόντα και κατοικώ 30 χρόνια στο Ελευθέριο Κορδελιό. Είμαι μητέρα δύο υπέροχων δίδυμων παιδιών, που σήμερα είναι 17 ετών. Η οικογένειά μας είναι μονογονεϊκή, και ως γονέας, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην ευημερία και την εκπαίδευση των παιδιών μου.

propoli

Έχω επίσης αναλάβει τη θέση της προεδρίας στον Σύλλογο Γονέων του πρώτου ΕΠΑΛ Ελευθερίου Κορδελιού. Αυτή η θέση μου έχει δώσει τη δυνατότητα να συμβάλλω ενεργά στον δήμο μας.

Μέσα από τον σύλλογο, έχω υλοποιήσει πολλές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της καθημερινότητας των παιδιών μας. Έχουμε επιδιώξει την προώθηση της βιώσιμης ζωής και την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας για τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα.

Είμαι πεπεισμένη ότι με την εμπειρία μου στον σύλλογο και την αφοσίωσή μου μπορώ να συμβάλλω ακόμα περισσότερο στο δήμο μας συμμετέχοντας στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και το δήμο μας».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Ηρακλεία Λεμονή: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading