Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Στ. Αγγελούδη με κατοίκους και καταστηματάρχες της Χαριλάου – Συζήτηση για τις οδούς πέριξ του πάρκου Καραμανλή

Στη Χαριλάου και συγκεκριμένα στο πάρκο Σταμάτη Καραμανλή βρέθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, προκειμένου να συζητήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Αναλυτικά:

propoli

Επισκέφτηκα το πάρκο Σταμάτη Καραμανλή στη Χαριλάου, όπου συναντήθηκα με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. Είχα την ευκαιρία να ακούσω από τους ίδιους τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τη λειτουργικότητα των οδών γύρω από το πάρκο, μετά τη λήξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που τις μετέτρεπε σε ήπιας κυκλοφορίας.

Δεσμεύτηκα ότι θα εξετάσουμε το αίτημα για την πεζοδρόμηση των δύο κάθετων δρόμων, έχοντας ως γνώμονα την απελευθέρωση και την ασφάλεια του δημόσιου χώρου.

Κρατάμε πάντα ανοιχτό το διάλογο με όλους τους πολίτες, για να βρούμε τη βέλτιστη λύση στα προβλήματα προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και της πόλης.

Δείτε επίσης: 556 πυροσβέστες από 12 χώρες θα βρίσκονται το καλοκαίρι προτοποθετημένοι σε χώρες , όπως η Ελλάδα, η Γαλλία και η Ισπανία

Loading