Θωμαή Μούσιου: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Μέσα από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία όλων, πιστεύω πως μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα όνειρα των κατοίκων του», τονίζει η κα. Θωμαή Μούσιου κλείνοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της κυρίας Θωμαής Μούσιου:

propoli

«Ονομάζομαι Θωμαή Μούσιου, είμαι 44 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γαλατινή Κοζάνης και σήμερα κατοικώ στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για πάνω από δύο δεκαετίες. Είμαι απόφοιτη ΙΕΚ με ειδίκευση στην οινολογία και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ελ. Κορδελιού.

Τα τελευταία 10 χρόνια, διατηρώ τη δική μου επιχείρηση στον τομέα της παιδικής ψυχαγωγίας στο Κορδελιό. Δίπλα μου βρίσκεται πάντα ο σύζυγος και ο 13χρονος γιος μας.

Είμαι αποφασισμένη να στηρίξω την Μαρία Μανούκα, για να δημιουργήσουμε από κοινού έναν Δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, ενασχολούμενος με τις καθημερινές τους ανησυχίες. Ως επαγγελματίας, μητέρα και πολίτης, ανησυχώ βαθύτατα για το θέμα της ασφάλειας. Οι ανεπαρκείς συνθήκες αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουμε καθημερινά μας αγγίζουν όλους. Επιπρόσθετα, ως μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ελ. Κορδελιού, είμαι σε θέση να κατανοήσω τα προβλήματα των συναδέλφων μου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Ακόμη, σε έναν Δήμο που αναζητά την ανάπτυξη, η καθαριότητα και οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων της είναι ζητήματα που δεν μπορούν να παραμεριστούν.

Μέσα από την αλληλεγγύη και τη συνεργασία όλων, πιστεύω πως μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα όνειρα των κατοίκων του, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο λαμπερό μέλλον για την επόμενη γενιά.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Περικλής Παπαδόπουλος: Υποψήφιος στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με την Μαρία Μανούκα

Loading