Η διαιτησία του Κατσικογιάννη προκαλεί έντονες αντιδράσεις μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ–Ατρόμητος 1-0. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιτύχει νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτή η επιτυχία συνοδεύτηκε από αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) φάνηκε να ευνοεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης με αμφίβολες αποφάσεις. Στο 45+4’ απέβαλε τον Μπάκου με μια αμφισβητούμενη δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είχε διαπράξει φάουλ εις βάρος του Τέιλορ.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Λεωνίδας Βόκολος, εξέφρασε την έκπληξή του μπροστά στην αδιανόητη αυτή απόφαση. Η διαιτησία του Κατσικογιάννη περιλάμβανε κι άλλα λάθη, όπως ανύπαρκτα φάουλ κατά του Ατρομήτου, καθώς και την αποτυχία του να δώσει κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Ατρομήτου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαχείριση του αγώνα από τον συγκεκριμένο ρέφερι.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κατσικογιάννης φαίνεται να ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον, ιδιαίτερα πώς θα σχολιαστεί η συγκεκριμένη φάση από τον Λανουά, αφού επηρέασε σημαντικά τη ροή του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που καθόρισε την έκβαση του αγώνα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr