Άνετη νίκη της εθνικής ανδρών απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (3-0)

Άνετη νίκη της εθνικής ανδρών απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (3-0)

Η εθνική βόλεϊ ανδρών επιτυγχάνει άνετη νίκη με 3-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας, παραμένοντας στην κορυφή του Golden European League. Η εθνική βόλεϊ ανδρών ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Golden European League, σημειώνοντας μία άνετη νίκη με 3-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας στην πρεμιέρα της, που διεξήχθη στο Νταουγκάβπιλς της Λετονίας. Η επιτυχία αυτή έφερε την ομάδα στους εννέα βαθμούς, διατηρώντας την στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με το Ισραήλ.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα μας μπορεί να αντιμετώπισε μια αρχική πίεση από τους αντιπάλους, οι οποίοι προηγήθηκαν με 5-8, ωστόσο η Εθνική αντέδρασε δυναμικά. Με ποσοστά υποδοχής 75% και επιθέσεων 80%, πήρε το προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο, 21-18, και τελικά κατέκτησε το σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ, η ελληνική ομάδα έλεγξε πλήρως την αναμέτρηση, δημιουργώντας ένα προβάδισμα τριών πόντων, 11-8. Η εξαιρετική συνεργασία των Χανδρινού και Πρωτοψάλτη στην υποδοχή, καθώς και η ηγετική παρουσία του Δημήτρη Μούχλια, οδήγησαν την ομάδα σε ένα δεύτερο σετ με τελικό σκορ 25-21.

Με ψυχολογία και ρυθμό από τις προηγούμενες επιτυχίες, η Εθνική ομάδα μπήκε δυναμικά και στο τρίτο σετ, φτάνοντας να προηγείται με 8-3. Με εκπληκτικά ποσοστά υποδοχής 86% και επιθέσεων 82%, οι Έλληνες παίκτες δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, επικρατώντας τελικά με 25-20 και ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 3-0.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μούχλιας αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Εθνικής, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του απόδοση.

Διακύμανση:

1ο σετ: 5-8, 13-16, 21-18, 25-22

2ο σετ: 8-6, 16-13, 21-18, 25-21

3ο σετ: 8-3, 16-10, 21-14, 25-20

*Οι πόντοι της Ελλάδας προήλθαν από 1 άσσο, 41 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 24 λάθη των αντιπάλων. Στους πόντους της Βόρειας Μακεδονίας περιλαμβάνονται 2 άσσοι, 33 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 23 λάθη των αντιπάλων.*

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play