Ανακαλύψτε 35 δημιουργικές συνταγές με γιαούρτι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που προσφέρουν γεύσεις γεμάτες θρεπτική αξία. Αυτό το καλοκαίρι, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, όπου το πιο αυθεντικό ελληνικό προϊόν, το γιαούρτι, αναδεικνύει την πληθώρα γεύσεων. Μη χάσετε τη νέα έκδοση με τίτλο 35 αλμυρές και γλυκές συνταγές με γιαούρτι, η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή 8 Ιουνίου με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ.
Σε αυτό το ξεχωριστό τεύχος, η Αργυρώ αναδεικνύει την αστείρευτη δυναμική του ελληνικού γιαουρτιού μέσα από ευφάνταστες, νόστιμες και καθημερινές συνταγές. Από το στραγγιστό μέχρι το πρόβειο, το γιαούρτι μεταμορφώνεται σε ολόκληρη γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντας νέα πνοή σε φαγητά και γλυκά.
Με μαεστρία, η Αργυρώ το ενσωματώνει σε δροσερές σαλάτες, σε τυλιγμένα μπουρεκάκια με κιμά και μελιτζάνα, σε λαζάνια με κρέμα γιαουρτιού, σε ζουμερά φιλετάκια και σε ευφάνταστες μαρινάδες για κρέας. Το αποτέλεσμα; Γεύσεις γεμάτες άρωμα, φρεσκάδα και υγιεινή απόλαυση για όλη την οικογένεια.
Επιπλέον, η Αργυρώ έχει ετοιμάσει μια σειρά γλυκών δημιουργιών με βάση το γιαούρτι, όπως πουτίγκες, αφράτα κέικ και σπιτικά pancakes.
Αυτή την Κυριακή, μπείτε στην κουζίνα με την καθοδήγηση της Αργυρώς και ανακαλύψτε πώς το γιαούρτι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για δεκάδες συνταγές που συνδυάζουν γεύση και θρεπτική αξία. Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 8 Ιουνίου το τεύχος με τις 35 συνταγές με γιαούρτι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με το ΒΗΜΑ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr