Δον Ζουάν με τον Πάνο Βλάχο: Η επιτυχημένη περιοδεία ολοκληρώνεται με πέντε τελευταίους σταθμούς

Δον Ζουάν με τον Πάνο Βλάχο: Η επιτυχημένη περιοδεία ολοκληρώνεται με πέντε τελευταίους σταθμούς

Ανακαλύψτε τη νέα ερμηνεία του Δον Ζουάν από τον Πάνο Βλάχο και τους τελευταίους σταθμούς της περιοδείας του. Ο Δον Ζουάν συνεχίζει την πανελλαδική του περιοδεία, αναζητώντας νέες προσεγγίσεις στον εμβληματικό αντιήρωα. Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος και η σκηνοθέτις Λητώ Τριανταφυλλίδου επανεξετάζουν τη θέση του άντρα στον σύγχρονο κόσμο, προσεγγίζοντας το μύθο του Δον Ζουάν με μια νέα αφήγηση που τονίζει την προσωπική ελευθερία και την απόρριψη παραδοσιακών αξιών.

Αυτή η αναθεωρημένη εκδοχή μετατρέπει τον Δον Ζουάν σε έναν ναρκισσιστικό ηγέτη, ο οποίος παρέχει απλοϊκές απαντήσεις σε ένα ιδεολογικά πολύπλοκο περιβάλλον. Οι ερμηνείες των Κώστα Φιλίππογλου, Παναγιώτη Κατσώλη και άλλων ερμηνευτών ζωντανεύουν το έργο, αναδεικνύοντας τις εντάσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Λητώ Τριανταφυλλίδου

Σκηνικά: Δημήτρης Πολυχρονιάδης

Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Μουσική: Αλέξανδρος Κούρος

Στίχοι: Πάνος Βλάχος

Κίνηση: Παναγιώτα Καλλιμάνη

Φωτισμοί: Βαλεντίνα Ταμιωλάκη

Διανομή

Πάνος Βλάχος, Κώστας Φιλίππογλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Ειρήνη Μπούντα, Μελίνα Βαμπούλα, Τερέζα Καζιτόρη, Κατερίνα Γαλανάκη

Μουσικοί επί σκηνής

Αλέξανδρος Κούρος, Μανώλης Δρόσος, Θανάσης Μάντζαρης

Πρόγραμμα παραστάσεων

1 Σεπτεμβρίου: Βριλήσσια, Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

3 Σεπτεμβρίου: Θήβα, Θέατρο Μοσχοποδίου

4 Σεπτεμβρίου: Πειραιάς, Βεάκειο Θέατρο

5 & 6 Σεπτεμβρίου: Ηλιούπολη

8 & 9 Σεπτεμβρίου: Παπάγου

Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play