Πώς κατάφερε να προκριθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2 σε ένα παιχνίδι το οποίο επεφύλασσε πολύ μεγάλες συγκινήσεις από το 80ο λεπτό και μετά.
Η «Ένωση» αφού πέτυχε πρώτα δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, κατάφερε να προηγηθεί στο 83′ με τον Σιμόες, και να πάρει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πρόκριση. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη, αφού «χτύπησε» δύο φορές στις καθυστερήσεις.
Η πρώτη «βόμβα» ήρθε από τον Γιάσμιν Κούρτιτς στο 90’+5′ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί πόδι, και το δεύτερο γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» την πρόκριση, το πέτυχε ο Μιτρίτσα δύο λεπτά αργότερα.
Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:
Δείτε επίσης: Τότεναμ-Σαουθάμπτον 2-3
- Επαγγελματική εκτέλεση στο κάμπινγκ: Ντοκουμέντο από την άφιξη του δράστη
- Ο Ντόναλντ Τραμπ φτάνει στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο της Γάζας
- Ένας Τραμπ στο TikTok: Ο 19χρονος Μπάρον προτείνεται για το Διοικητικό Συμβούλιο;
- Η Χαμάς ανακοινώνει την παράδοση των σορών τεσσάρων ομήρων σήμερα
- Γαλλία: Η πολιτική κρίση και οι συνέπειές της στον νεοφιλελευθερισμό