Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο
Ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω αφού τέσσερις μαθητές κατηγορούν τον καθηγητή τους ότι βιαιοπράγησε εις βάρος τους.
Όλα ξεκίνησαν λόγω του ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μάθημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής βγήκε από την αίθουσα και έκανε παρατήρηση στους μαθητές. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ τους, με τους μαθητές να ισχυρίζονται ότι ο καθηγητής τους χτύπησε.
Όλοι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου δίνουν καταθέσεις για τα όσα συνέβησαν.
Δείτε επίσης: Νικολαΐδης για Μπότο: «Δεν έχει έρθει στην Ελλάδα αθλητικός διευθυντής με το δικό του βιογραφικό»
- Γερμανία: Αναστάτωση στις πτήσεις από drone στο αεροδρόμιο της Βρέμης
- Νεαροί συντηρητικοί βουλευτές αμφισβητούν το συνταξιοδοτικό σχέδιο του Μερτς
- Αναλύοντας το μακελειό στα Βορίζια: Οι άγνωστες λεπτομέρειες
- Εκρηκτική αύξηση μεταφοράς κεφαλαίων από Αμερικανούς φιλάνθρωπους σε βρετανικές οργανώσεις
- Η νίκη του VMRO-DPMNE στις δημοτικές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία
![]()
