Άγνωστος απέσπασε 15.οοο ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ στην περιοχή της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας πήγε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της γυναίκας στο Ζευγαράκι και προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα agrionionews.gr, ο δράστης υποστήριξε πως έπρεπε να προβεί σε εργασίες, καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Με αυτό το πρόσχημα, άρχισε να ψάχνει τους χώρους του σπιτιού και κάποια στιγμή εντόπισε τον… θησαυρό. Συγκεκριμένα, βρήκε 15.000 ευρώ, που η ηλικιωμένη είχε κρύψει μέσα σε έναν πλαστικό κουβά.
Ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη.
Δείτε επίσης: Λέσβος: Καταγγελία τριών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή – «Aπαιτούσε να κάτσουμε στα πόδια του»
- Απογοητευτική ήττα της Εθνικής από την Ιταλία σε φιλικό αγώνα
- Καθυστερήσεις στην καταμέτρηση ψήφων για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Τι συμβαίνει
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα Δευτέρα 08.06.2026
- Γιορτάζουν σήμερα 8 Ιουνίου: Ανακαλύψτε ποιοι είναι οι εορτάζοντες
- Συναγερμός κατά τη διάρκεια του αγώνα Χάποελ: Ιτούδης τονίζει την προτεραιότητα της ασφάλειας
![]()

