Άγνωστος απέσπασε 15.οοο ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ στην περιοχή της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας πήγε το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι της γυναίκας στο Ζευγαράκι και προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα agrionionews.gr, ο δράστης υποστήριξε πως έπρεπε να προβεί σε εργασίες, καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Με αυτό το πρόσχημα, άρχισε να ψάχνει τους χώρους του σπιτιού και κάποια στιγμή εντόπισε τον… θησαυρό. Συγκεκριμένα, βρήκε 15.000 ευρώ, που η ηλικιωμένη είχε κρύψει μέσα σε έναν πλαστικό κουβά.
Ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη.
Δείτε επίσης: Λέσβος: Καταγγελία τριών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή – «Aπαιτούσε να κάτσουμε στα πόδια του»
- Σημαντική πρόοδος στην οδική ασφάλεια: Η Ελλάδα μειώνει τους θανάτους από τροχαία κατά 22% μέχρι το 2025
- Σημαντική συζήτηση στην Ολομέλεια για την Κύρωση της Σύμβασης του Αερολιμένα Καλαμάτας
- Ανακαλύψτε τη Σάμο: Το κορυφαίο ελληνικό νησί για αυθεντικές εμπειρίες σύμφωνα με το Lonely Planet
- Σοκ στην Αθήνα: Νεκρός δικηγόρος βρέθηκε στο γραφείο του
- Κυψέλη: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα στη βαλίτσα – Τα ακριβά ρούχα και το γεύμα λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτουν νέα στοιχεία
![]()
