Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο συλληφθέντες για την σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών στην Ερμού στον πολυσύχναστο πεζόδρομο.
Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.
Να θυμίσουμε ότι περιστατικό είχε γίνει το βράδυ της Τρίτης, με τους δύο άντρες 28 ετών να παρενοχλούν σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κοπέλες.
Τα δύο κορίτσια, 12 και 14 ετών, άρχισαν να απομακρύνονται, ωστόσο εκείνοι άρχισαν να τις κυνηγούν προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.
Δείτε επίσης: Μπιμπίλας: «Αν αυτό που έκανε ο Σερβετάλης το έκανε άσημος ηθοποιός θα εκδιωκόταν για διαφυγόντα κέρδη»
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
- Φορολογικές ελαφρύνσεις στην καθαρή ενέργεια προγραμματίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
- Επίθεση ρωσικών δυνάμεων σε ουκρανικά σκάφη: Τραυματίες και ανθρωπιστική αποστολή
![]()

