Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος την Τετάρτη 4 Μαΐου
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εξιχνίασαν την υπόθεση απανθρακωμένου ημεδαπού ανδρός, που είχε βρεθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Χανιά.
Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται 27χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό. Επιπλέον, συνελήφθη και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εν λόγω εγκαταλελειμμένη οικία.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Δείτε επίσης: Άλαν Ίνι για το μέλλον: Να προετοιμαζόμαστε ακόμα και για ό,τι δεν μπορούμε να προβλέψουμε
- Απελευθέρωση 24 πελαργών από το Κέντρο Διάσωσης Άγριας Ζωής των Πράσινων Βαλκανίων
- Λήγει η προθεσμία για την έκδοση του προσωπικού αριθμού – Βασικό βήμα για ψηφιακή ταυτοποίηση
- Η αγάπη ως θεμελιώδης αξία: Γιατί είναι κρίσιμη η υπεράσπισή της σήμερα
- Παρακολουθείτε τηλεόραση πριν κοιμηθείτε; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Τι συνεπάγεται η στροφή των ΗΠΑ προς μια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία; – Μπορούν ΕΕ και Ζελένσκι να ανακόψουν αυτή την κατεύθυνση;