Σε διαρροή αερίου οφείλεται, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, η έκρηξη που τρομοκράτησε τους πολίτες, νωρίτερα στη Συγγρού.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ, διαρροή αερίου στο κτήριο ήταν η αιτία για την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε.
Η πυροσβεστική ζήτησε από τον κόσμο να εκκενώσει όλη την περιοχή προκειμένου να πραγματοποιηθούν απαιτούμενη έλεγχοι ασφαλείας.
Το ευτυχές ήταν ότι λόγο της κακοκαιρίας και της αργίας, δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο κτήριο και δεν θρηνήσαμε θύματα.
Τραυματίας 78χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Από την έκρηξη που σημειώθηκε τραυματίστηκε ένας 78χρονος άντρας ο οποίος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν βοήθειες.
«Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο Λαϊκό. Ο τραυματίας ετών 78 φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα νοσοκομείου» αναφέρει η ανακοίνωση.
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγη ώρα κοντά στους στύλους του Ολυμπίου Διός.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή, σημειώθηκε επί της λεωφόρου Συγγρού 3.
Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί οι λόγοι της έκρηξης. Από τη φωτογραφία που φαίνεται ωστόσο, διακρίνεται ότι στην πολυκατοικία όπου έγινε η έκρηξη , το κτίριο έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού.
Δείτε επίσης: Αττική Οδός – Αποζημίωση: Εργαζόμενος οδηγός καταγγέλλει πως ο εργοδότης ζητάει τα 2.000 ευρώ γιατί το όχημα είναι εταιρικό
- ΕΟΠΥΥ και παχυσαρκία: ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει αισιόδοξος για συνέχιση του προγράμματος
- Συναγερμός από ΕΟΦ για φυτικό μέλι με σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη
- Έβαλε πιο σκούρα απόχρωση; Ο Ντόναλντ Τραμπ και τα μαλλιά που έγιναν ξανά θέμα
- Άμεση ολοκλήρωση πληρωμών ζητά ο ΙΣΑ για τους γιατρούς του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- Μετά από 15 χρόνια, οι Radiohead ανακοινώνουν περιοδεία σε Αυστραλία και Ιαπωνία το 2027
![]()
