Τα στοιχεία του δράστη είναι γνωστά και αναζητείται
Ένας αλλοδπαός που εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας, αγνόησε το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα με επικίνδυνους ελιγμούς, το βράδυ της Πέμπτης.
Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να διαφύγει πεζός στην δασώδη περιοχή, αξιοποιόντας την κάλυψη του σκοταδιού. Στον χώρο των αποσκευών και τα πίσω καθίσματα του νοικιασμένου οχήματος το οποίο είχε υπεξαιρέσει ο αλλοδαπός, βρέθηκε χασίς συνολικού βάρους 36 κιλών και 900 γραμμαρίων.
Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στην εταιρεία ενοικιάσεως που βρίσκεται στην Αθήνα και είχε υποβάλει μήνυση στον αλλοδαπό, επειδή δεν το είχε επιστρέψει τη συμφωνημένη ημέρα. Τα στοιχεία του δράστη είναι γνωστά και αναζητείται, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Δείτε επίσης: Υγιεινομική βόμβα στο Μπουρνάζι: Πρωτοχρονιάτικη έφοδο έκανε η ΕΛ.ΑΣ σε πάρτυ μαγαζιού με 400 άτομα (pics)
- Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογικές μάχες: Η τροπολογία έξι μελών της Πολιτικής Γραμματείας
- Ενίσχυση για τον Πανιώνιο με τον Ριστίτσεβιτς
- Διαρκής στήριξη από την κυβέρνηση για νοικοκυριά εν μέσω ενεργειακής κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Δύναμη και ελπίδα στο ΟΑΚΑ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2026
- Δουλειά και προοπτική: Θ. Κοντογεώργης για τις εκλογές του 2027
![]()

