Θύμα αυτού του νέου περιστατικού βίας είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα και δράστης ο γιος της, στο Ηράκλειο της Κρήτης
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η ηλικιωμένη από τον Πύργο Μονοφατσίου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
Όπως αναφέρει το creta24.gr, οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου γιου της. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο ίδιος φέρεται να είχε σπρώξει και ρίξει τη μητέρα του στο πάτωμα, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά ζητήματα, τελικά εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Δείτε επίσης: Σούρας για γυναικοκτονία Καβάλας: Το ψυχολογικό προφίλ του δράστη – «Μπάμπης νούμερο 2»
- Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υποψήφιος για τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
- Η ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα
- Ρωσία και Λευκορωσία: Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στο προσκήνιο
- Η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά: Κέντρο της Ευρωπαϊκής Συνοχής και Ανθρώπινης Ανάπτυξης
- Το Oktoberfest 2025 επιστρέφει στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης