Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λόγω του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ανήλικα κορίτσια.
O λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται με αγριότητα.
Το τραγικό αυτό περιστατικό, σύμφωνα με το STAR κράτησε για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος. Παρόλα αυτά κανείς δεν ενεπλάκη προκειμένου να τις χωρίσει. Αντιθέτως, ορισμένοι χειροκροτούσαν, ενώ άλλοι έβγαζαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Δείτε επίσης: Αθήνα: «Βούλιαξε» από την κίνηση το κέντρο λόγω της στάσης εργασίας στο μετρό
- Σημαντική ανατροπή στην αγορά των crypto λόγω Στενών του Ορμούζ
- Επενδύσεις στον τουρισμό: Πώς οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλάζουν το τοπίο
- Σουδάν: Δραματική επίθεση με drone σε αγορά σκοτώνει τουλάχιστον 11
- Σοκ στην Κολομβία: Δολοφονία δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα μπροστά στην οικογένειά του
- Συναγερμός στην Κρήτη: Συνελήφθη 37χρονος για σχέσεις με τη Χαμάς
![]()

