Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λόγω του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ανήλικα κορίτσια.
O λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται με αγριότητα.
Το τραγικό αυτό περιστατικό, σύμφωνα με το STAR κράτησε για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος. Παρόλα αυτά κανείς δεν ενεπλάκη προκειμένου να τις χωρίσει. Αντιθέτως, ορισμένοι χειροκροτούσαν, ενώ άλλοι έβγαζαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Δείτε επίσης: Αθήνα: «Βούλιαξε» από την κίνηση το κέντρο λόγω της στάσης εργασίας στο μετρό
- Δημήτρης Βαρτζόπουλος από Νέα Μάδυτο: «Η παράδοση και ο πολιτισμός κρατούν ζωντανή την ιστορία και την ταυτότητα του τόπου μας»
- Super League: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
- Νέα κίνηση για το μέλλον: ο Χριστόφορος Γκόλαντας στο Περιστέρι Betsson
- Στο Μαρούσι ο Αντώνης Καλαβρός μετά από τρία χρόνια στις ΗΠΑ
- Σφοδρή επίθεση της Νίκης για τη στεγαστική κρίση και τη στέγαση των νέων
![]()
