Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λόγω του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ανήλικα κορίτσια.
O λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται με αγριότητα.
Το τραγικό αυτό περιστατικό, σύμφωνα με το STAR κράτησε για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος. Παρόλα αυτά κανείς δεν ενεπλάκη προκειμένου να τις χωρίσει. Αντιθέτως, ορισμένοι χειροκροτούσαν, ενώ άλλοι έβγαζαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Δείτε επίσης: Αθήνα: «Βούλιαξε» από την κίνηση το κέντρο λόγω της στάσης εργασίας στο μετρό
- Δύο Τούρκοι τουρίστες σώθηκαν στη Μυτιλήνη από οξύ έμφραγμα χάρη σε επεμβατικό καρδιολόγο του Πολεμικού Ναυτικού
- ΤΝ στο ΔΙΠΑΕ: Πώς ο Σταμ. Αγγελόπουλος τη συνδέει με ανάπτυξη και καινοτομία
- Τεχνητή Νοημοσύνη στο ΔΠΘ: Κρίσιμος ο σχεδιασμός για τη χρήση της ΤΝ, λέει η Μ. Μιχαλοπούλου
- Ευκλής, ο αδικημένος από την Ιστορία: ο οπλίτης πίσω από τον Μαραθώνιο Δρόμο
- Σοκ στην Πλάκα από έκρηξη: Νεκρή γυναίκα ανασύρθηκε από τα συντρίμμια, συνεχίζονται οι έρευνες για πέντε αγνοούμενους
![]()
