«Μπορεί να έχουμε και άλλες μεταλλάξεις δεν σταματάμε στη μετάλλαξη Δ. Τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα τα εμβόλια καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δ», υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ
«Το εμβόλιο έχει σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο», τόνισε για τη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα του εμβολίου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κ. Παγώνη
«Όσοι περνάνε covid έχουν σοβαρές βλάβες στα όργανα τους, αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εμβολιστεί ο κόσμος για να σωθεί. Μπορεί να έχουμε και άλλες μεταλλάξεις δεν σταματάμε στη μετάλλαξη Δ. Τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα τα εμβόλια καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δ», συμπλήρωσε η ίδια.
Η κ. Παγώνη αναφέρθηκε και στην περίπτωση του 34χρονου εμβολιασμένου που έχασε τη μάχη με τον ιό.
«Είναι ένας νέος άνθρωπος 34χρονων διασωληνώθηκε τη Δευτέρα και πέθανε Τετάρτη ξημερώματα Πέμπτης», δήλωσε η κ. Παγώνη για το θάνατο του 34χρονου εμβολιασμένου που κατέληξε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
«Ήταν διασωλημένος εκτός μονάδας στο τμήμα covid και θέλαμε να πάμε στη ΜΕΘ covid», σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Η κ. Παγώνη τόνισε πως ήτανε καθημερινά το νοσοκομείο σε επαφή με το ΕΚΑΒ για μπορέσει να βρεθεί κρεβάτι, γιατί είχε μόνο ένα παράγοντά κινδύνου την παχυσαρκία, άλλα δεν πρόλαβε να μεταφερθεί.
«Ήταν υπέρβαρος. Η παχυσαρκία ήταν ένας παράγοντας κινδύνου που επιβάρυνε την περίπτωση του», πρόσθεσε η κ. Παγώνη.
Δείτε επίσης: Τζανάκης: Να αναβληθούν οι σχολικές εκδρομές – Να ξανασκεφτούμε την υποχρεωτικότητα
- Δύο νίκες για Σοφάδες και ΑΓΕΧ στην 4η αγωνιστική της Elite League
- Πούτιν: Η γη της ανατολικής Ουκρανίας είναι ιστορικά ρωσική και φουντώνει η ένταση
- LIVE: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας 0-0 πριν τη σέντρα στο Φάληρο
- Europa League: Η Φερεντσβάρος έκανε το απόλυτο νικών και πήγε στο 3×3
- Στην κορυφή του Conference League ο Παναθηναϊκός με τρεις «συγκάτοικους»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
