Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού
Τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Τριανταφυλλόπουλο αποχαιρέτησε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη αναφέροντας πως θα λείψει από το ελληνικό θέατρο.
Αναλυτικά το μήνυμά της:
“Με τη μορφή και τη φωνή που απέπνεαν οικειότητα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπηρέτησε επί δεκαετίες με το ταλέντο και την παιδεία του, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Εύπλαστος και προσαρμοστικός ηθοποιός, έχοντας υπηρετήσει σχεδόν όλα τα είδη του θεατρικού λόγου, υπήρξε από τους ηθοποιούς εκείνους, που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία μιας παράστασης, σε κάθε έκφραση της υποκριτικής. Από την αρχαία τραγωδία, μέχρι τη μεταγλώττιση ταινίας κινουμένων σχεδίων, έδειξε τον ίδιο επαγγελματισμό, την ίδια συνέπεια, την ίδια αποτελεσματικότητα. Αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα λείψει από το ελληνικό θέατρο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους πολλούς φίλους του”.
Δείτε επίσης: Το Λιμενικό αρνείται να βοηθήσει 37 πρόσφυγες κοντά στη Λέρο (vid)
- Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός πάει στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του»
- Ίντερ – Μπαρτσελόνα 4-3 (στην παράταση): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League ύστερα από επική αναμέτρηση
- Συγκλονιστική πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League μετά από έναν επικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα
- Σπανούλης: Στόχος μας ήταν η πρόκριση, αλλά η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να είμαι πρώτος
- Αταμάν: Επιβραβεύουμε την πίστη των φιλάθλων μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια 4-5 μήνες νωρίτερα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr