Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν σήμερα (24/9) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκδήλωση για την 8η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με σύνθημα «Το Σχολείο σε κίνηση: Αθλούμαστε Δημιουργικά».
Οι σχετικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, με στόχο την προώθηση της Αθλητικής Παιδείας και των Ολυμπιακών Αξιών.

«Μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η προσωπικότητα, η υγεία, η ευεξία και πλάθονται χαρακτήρες από την αντιμετώπιση των εμποδίων, με υπομονή και επιμονή μέχρι την επίτευξη των στόχων, με πρόσφατα παραδείγματα τις εμφανίσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μαζί με την υπουργό Παιδείας βράβευσε με πλακέτες Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και προπονητές, και έτρεξε συμβολικά 100μ. μαζί με τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκδήλωση.




- «Χρυσή Μπάλα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει δυναμικά στην τελετή του Ballon d’Or
- Τρέλα για τον Λιονέλ Μέσι στο Οβιέδο πριν από τα Βραβεία «Πριγκίπισσα των Αστουριών»
- UCL: Η στατιστική ανάλυση μετά τα τρία πρώτα βήματα και τα 221 γκολ
- Η ουσιαστική προστασία της νέας γενιάς απαιτεί σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική, λέει ο Δ. Κουτσούμπας
- Investopia Mediterranean – Athens: Δυνατότητες ενίσχυσης των επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΑΕ στον τουρισμό, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
