Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν σήμερα (24/9) η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην εκδήλωση για την 8η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με σύνθημα «Το Σχολείο σε κίνηση: Αθλούμαστε Δημιουργικά».
Οι σχετικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλα τα σχολεία της χώρας, με στόχο την προώθηση της Αθλητικής Παιδείας και των Ολυμπιακών Αξιών.

«Μέσα από τον αθλητισμό αναπτύσσεται η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η προσωπικότητα, η υγεία, η ευεξία και πλάθονται χαρακτήρες από την αντιμετώπιση των εμποδίων, με υπομονή και επιμονή μέχρι την επίτευξη των στόχων, με πρόσφατα παραδείγματα τις εμφανίσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μαζί με την υπουργό Παιδείας βράβευσε με πλακέτες Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και προπονητές, και έτρεξε συμβολικά 100μ. μαζί με τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκδήλωση.




- Σφοδρή δήλωση Αντώνη Σαμαρά για την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ραγδαία άνοδος του Ντιομαντέ: ο 140 εκατ. εξτρέμ της Ρεάλ «απειλεί» τον Βινίσιους
- Ρεάλ Μαδρίτης: ζητάει χρήματα από έξι αγγλικούς συλλόγους για την Ευρωπαϊκή Super League και εξετάζει νομική κίνηση
- Δύο νίκες για Ψυχικό και Μαχητές Πειραματικό στην πρεμιέρα της 4ης αγωνιστικής
- FIFA: Η θέση της για την επιστολή της UEFA με τα 42 ερωτήματα και την απάντηση για τη διακυβέρνηση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

