Η Αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει
Ληστεία έγινε στη Ρόδο αφού ένας διαρρήκτης λήστεψε ένα τουριστικό κατάλυμα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο επιχειρήσεις από την παραμονή Χριστουγέννων. Βέβαια στην προσπάθειά του να ληστέψει το αυτοκίνητο τον κατάλαβαν δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας καβγάς μεταξύ τους. Ο ληστής μάλιστα τους πέταξε και τσεκούρι.
Αρχικά ο 37χρονος δράστης ξέφυγε, ωστόσο η Αστυνομία στη συνέχεια βρήκε τα στοιχεία του και τον εντόπισε με αποτέλεσμα να τον συλλάβει το μεσημέρι της Πέμπτης. Αποδείχτηκε ότι έκανε και τις τέσσερις ληστείες και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές απόπειρα σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Δείτε επίσης: Ιωάννινα: ΙΧ με 37 κιλά χασίς καταδίωξε η ΕΛ.ΑΣ – Διέφυγε ο οδηγός
- Λιβύη γκρεμίζει το κυβερνητικό αφήγημα: Στην Ευρωβουλή το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο με πρωτοβουλία ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ
- Βόμβες στο ελληνικό μπάσκετ: Reuters και AFP επικαλούνται το ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με «δική» της βραδιά θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Κόντης
- Σημαντική διάκριση για τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας: δεύτερο βραβείο στα Environmental Awards 2026
- Αμπού Ντάμπι: ο Γιούρι Ουσακόφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες τριμερείς συνομιλίες Ρωσίας-ΗΠΑ-Ουκρανίας
![]()

