Ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στην καρδιά της χώρας, τον οποίο οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δυο και τρεις φορές, μετατράπηκε σε λευκή παγίδα
Ένας 75χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απηύθυνε έκκληση για άμεση βοήθεια, αποκαλύπτοντας ότι κανένας δεν έφτασε στο σημείο για να βοηθήσει τους χιλιάδες εγκλωβισμένους.
«Ντρέπομαι και λυπάμαι για την παιδεία του Πρωθυπουργού και των υπουργών» , δήλωσε και με τρεμάμενη φωνή, είπε ότι φοβάται πως θα πεθάνει.
Έκανε έκκληση προς το κράτος να «δείξει έλεος» σε όλους όσοι βρίσκονται ακινητοποιημένοι στο σημείο, με τα καύσιμα να εξαντλούνται, χωρίς θέρμανση και τρόφιμα. Πολλοί, σύμφωνα με τον ίδιο, αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους και απειλείται η ζωή τους.
“Σας παρακαλώ, πείτε τους να δείξουν έλεος“, ήταν τα λόγια του. Λίγο αργότερα, στον ΣΚΑΪ μίλησε και η κόρη του συνεπιβάτη του 75χρονου εγκλωβισμένου, κάνοντας κι εκείνη έκκληση για βοήθεια.
Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και απεγκλώβισε τον 75χρονο με τον 79χρονο συνεπιβάτη του. «Αν δεν ήσασταν εσείς θα πεθάνει», ήταν τα λόγια του.
Δείτε επίσης: Οικονόμου: Πιθανές αποζημιώσεις στους εγκλωβισμένους οδηγούς
- Τανάγρα: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά μετά την πτώση F-4 Phantom και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- Πούτιν: «Επωφελείς οι επαφές» με Γουίτκοφ και Κούσνερ στη Μόσχα
- Πορεία για τη ΔΕΘ: «Κάνουμε τις δικές μας εξαγγελίες ενάντια στα ψίχουλα που θα δώσει η κυβέρνηση»
- Ανατροπή στον ΑΠΟΕΛ: ο Μπακασέτας ανακοινώθηκε επίσημα
- Σχολείο χωρίς άγχος: 6 πρακτικές συμβουλές για παιδιά και γονείς στην πρώτη μέρα
![]()
