Θύμα απάτης έπεσε γυνάικα στην Θάσο, όταν πάτησε πάνω σε link που της ήρθε με SMS από απατεώνες που παρουσιάζονταν σαν η τράπεζα της.
Η Γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι το SMS που έλαβε και την ενημέρωνε ότι υπάρχει κίνηση στον λογαριασμό της ήταν «μαϊμού» και πατώντας στο link οδηγήθηκε σε ιστοσελίδα όμοια με της τραπεζάς της βάζοντας τα στοιχεία της.
Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να το θέλει έδωσε πρόσβαση στον λογαριασμό της στους απατεώνες οι οποίοι μετέφεραν αμέσως σε άλλους λογαριασμούς το ποσό των 7.922€.
Η γυναίκα έκανε αντιληπτή την απάτη την Δευτέρα και κατευθείαν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και έκανε καταγγελία με τους αστυνομικούς να διενεργούν έρευνα.
Δείτε επίσης: Σταύτος Ξαρχάκος για Μίκη Θεοδωράκη: «Ως μουσικός, προσκυνώ. Ως Έλλην, θρηνώ. Ως ιχθύς, σιωπώ»
- Τσουκαλάς: Η ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης περιορίζεται σε λόγια – ο Μητσοτάκης παραπληροφορεί τους πολίτες
- Π. Μαρινάκης: Η σημασία επιτυχίας μέχρι το 2027 για τη Νέα Δημοκρατία
- Ουκρανία: Ο συμβιβασμός και οι προτάσεις του Ζελένσκι στις συνομιλίες του Βερολίνου
- Εντυπωσιακή νίκη της Σεβίλλης επί της Οβιέδο με 4-0
- Νετανιάχου: Είχα προειδοποιήσει τον Αυστραλό πρωθυπουργό για τον αυξανόμενο αντισημιτισμό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
