Θύμα απάτης έπεσε γυνάικα στην Θάσο, όταν πάτησε πάνω σε link που της ήρθε με SMS από απατεώνες που παρουσιάζονταν σαν η τράπεζα της.
Η Γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι το SMS που έλαβε και την ενημέρωνε ότι υπάρχει κίνηση στον λογαριασμό της ήταν «μαϊμού» και πατώντας στο link οδηγήθηκε σε ιστοσελίδα όμοια με της τραπεζάς της βάζοντας τα στοιχεία της.
Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να το θέλει έδωσε πρόσβαση στον λογαριασμό της στους απατεώνες οι οποίοι μετέφεραν αμέσως σε άλλους λογαριασμούς το ποσό των 7.922€.
Η γυναίκα έκανε αντιληπτή την απάτη την Δευτέρα και κατευθείαν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και έκανε καταγγελία με τους αστυνομικούς να διενεργούν έρευνα.
Δείτε επίσης: Σταύτος Ξαρχάκος για Μίκη Θεοδωράκη: «Ως μουσικός, προσκυνώ. Ως Έλλην, θρηνώ. Ως ιχθύς, σιωπώ»
- Κεφαλονιά: Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας στον εορτασμό του Αγίου Γερασίμου
- Ανδρουλάκης: «Αντίπαλός μου είναι ο λαϊκισμός, η διαφθορά και η πολιτική που δεν πάει τη χώρα μπροστά»
- Άνω των 55 στην Ευρώπη: Γιατί 1 στους 3 Ευρωπαίους μένει δεμένος στο μεροκάματο και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Ηλεκτρική βλάβη «χτύπησε» το Google Cloud και έφερε διαταραχές σε υπηρεσίες
- Δυναμική εκκίνηση για τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με τη συναυλία «Επίκληση Ειρήνης και Μνήμης» στις 25 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

