Την οικονομική ενίσχυση που επιθυμεί να προσφέρει ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται να δεχτεί το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλει να του προσφέρει οικονομική ενίσχυση ανεβάζοντας παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η ανακοίνωση:
«Το ΚΕΘΕΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται καμία τέτοιου είδους πρωτοβουλία και ούτε επιτρέπει την εκμετάλλευση του ονόματός του για τη δημιουργία εντυπώσεων στο πλαίσιο της εξελισσόμενης δίκης.
Καμία τέτοια «πρόθεση ενίσχυσης», η οποία σε κάθε περίπτωση συγκρούεται με τις αρχές και τις αξίες του Οργανισμού, δεν έχει τεθεί υπόψη της Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ ή του υπευθύνου του προγράμματός του στις φυλακές».
Δείτε επίσης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκτακτη επιχορήγηση επιχειρήσεων – Οι δικαιούχοι
- Σφοδρή καταγγελία από Ολυμπιακό κατά Γιαννακόπουλου
- Δολοφονία στη Καλαμάτα: Προφυλάκιση 41χρονου μετά την απολογία του για τη συζυγοκτονία
- Σοκ στην Καλαμάτα: Γυναικοκτονία και μισογυνισμός στα social media για τη Βασιλική
- Συλλήψεις σε κύκλωμα διαφθοράς πολεοδομικών υπηρεσιών στην Αττική
- Σπείρα έκλεβε μετασχηματιστές από αιολικά πάρκα στην Εύβοια και Αττική: Συλλήψεις και εξιχνίαση εγκλημάτων
![]()

