Την οικονομική ενίσχυση που επιθυμεί να προσφέρει ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται να δεχτεί το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλει να του προσφέρει οικονομική ενίσχυση ανεβάζοντας παράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η ανακοίνωση:
«Το ΚΕΘΕΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται καμία τέτοιου είδους πρωτοβουλία και ούτε επιτρέπει την εκμετάλλευση του ονόματός του για τη δημιουργία εντυπώσεων στο πλαίσιο της εξελισσόμενης δίκης.
Καμία τέτοια «πρόθεση ενίσχυσης», η οποία σε κάθε περίπτωση συγκρούεται με τις αρχές και τις αξίες του Οργανισμού, δεν έχει τεθεί υπόψη της Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ ή του υπευθύνου του προγράμματός του στις φυλακές».
Δείτε επίσης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκτακτη επιχορήγηση επιχειρήσεων – Οι δικαιούχοι
- Στην τελική ευθεία η «δίκη Μαραντόνα» για τα αίτια του θανάτου του
- Οι Σίξερς χάλασαν το πάρτι των Νικς στην πρεμιέρα της σεζόν
- Θετικές συνομιλίες στο Όσλο για Ζελένσκι: Στη Ρωσία μεταβαίνει ο Στιβ Γουίτκοφ
- Η Τουρκία μάς έπιασε στον ύπνο με το Τουρκολιβυκό μνημόνιο
- «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Γαλλία»: Στοίχημα για την κυβέρνηση η ομαλή διεξαγωγή των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων
![]()

