Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας
Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, καθώς στη χώρα μας έφτασαν οι πρώτες 60.000 δόσεις παιδικών εμβολίων των εταιρειών Pfizer/BioNTec.
Ήδη, από τις 10 Δεκεμβρίου, χιλιάδες γονείς επισκέπτονται την πλατφόρμα emvolio.gov.gr και κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού για τα παιδιά τους και μέχρι χθες το απόγευμα αυτά ανερχόταν σε 31.000.
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επισκέφθηκε με τον 5,5 ετών γιό της το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», προκειμένου ο μικρός Λουκάς να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.
Η ίδια συνόδευσε την επίσκεψη της με μια ανάρτηση στο twitter:
«Σήμερα ο Λουκάς μας, 5,5 ετών, εμβολιάστηκε. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό το μοναδικό δώρο της επιστήμης, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο και στα μικρά μας παιδιά, τα θωρακίζει και τους επιτρέπει να ζουν την αγαπημένη τους καθημερινότητα με μεγαλύτερη ασφάλεια.»
Δείτε επίσης: Τα πέντε συμπτώματα της μετάλλαξης Όμικρον – Οι διαφορές με άλλες παραλλαγές
- Επένδυση 700 εκατ. δολ. από Τραμπ στη βιομηχανία του άνθρακα: Νέες μονάδες και υποδομές
- METRO AEBE: Πράσινες πρωτοβουλίες για βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα
- Θεσσαλονίκη: Βίαζε και ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους – Κάθειρξη 17 ετών σε 40χρονο
- Ανατροπή στο Χόλιγουντ: Ο Μάρτιν Σκορσέζε συνεργάζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία
![]()

